Menu

Samenwerken

Het afgelopen jaar ben ik een soort influencer geworden. Bedrijven willen met mij samenwerken en dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk. Helaas werk ik niet samen met ieder bedrijf dat zich bij mij meldt. I know, dit zegt iedere ‘influencer’. Maar ik werk enkel samen met bedrijven waarvan ik vind dat ze aansluiten bij mij en mijn doelgroep. Niet alleen als product of dienst, maar ook qua visie. 

Ik ben super trots op de bedrijven waarmee ik heb samengewerkt, en support deze bedrijven niet alleen vanwege of tijdens de samenwerking, maar ook zeker daarna. Samenwerken kan in de vorm van Instagram posts op mijn tijdlijn of stories, of een blogpost op mijn website. Of beide. Natuurlijk mag het bedrijf de content die wij (Mia werkt namelijk ook mee) maken gebruiken voor zijn of haar social media kanalen en website.

Heb je een boek uitgebracht en zou je het graag op deze website terug willen zien? Dan kan je contact opnemen met info@bookaholic.nl. Neem eerst even contact op, voordat je me iets toestuurt. Dan geef ik aan of ik wil samenwerken, hoe dit kan, maken we goede afspraken en geef ik aan of ik het graag wil ontvangen of niet. Als het boek me niet aanspreekt en de kans klein is dat ik het ga lezen, hoef je het natuurlijk ook niet mijn kant op te sturen.

Wil je om een andere reden samenwerken? Neem ook dan even contact op (info@bookaholic.nl) of neem een kijkje op mijn persoonlijke website; www.lafillerebelle.nl. Informatie over samenwerkingen vind je onder het kopje ‘samenwerken‘.